top banner
top banner
top banner
Københavnsserien

HUSUM ØNSKER IKKE AT SE TUMULTEN BLANDT DERES FANS IGEN

Foto: Husum Boldklub

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
Vi mødte Tårnby FF og spillede 2-2 på deres afrikansklingende “stadion”.

Hvad tager I med jer videre fra kampen udover eventuelle point?
Vores ærgerrighed, det er umuligt ikke at se eller mærke. Det kommer af mange ting, men det sammenhold vi har i truppen, kombineret med vores vindermentalitet, giver noget  ærgerrighed som mange andre hold i rækken mangler. Og når vi så også har det niveau vi har, så er der næsten altid noget positivt at tage med, og det var der bestemt også denne weekend, bortset fra de manglende 2 point.
Tårnby er selv inde på det i deres interview, de sætter mere pris på at de ikke tabte, end at de smed den lidt ufortjente føring i overtiden. Det er en tabers mentalitet, på trods af omstændighederne med at mangle hele den defensive del af holdet.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet? 
Første del af Martin Krøger, gammel træner. Først og fremmest var det en fantastisk intens atmosfære og bestemt en topkamp værdig. Tårnby virkede lidt febrilske i mange aktioner, og det virkede til, at de var uden en egentlig gameplan.
De har et stærkt hold, men jeg var lidt skuffet over deres tilgang og deres evne til at udnytte deres styrker.

Skrevet af rækkens assistkonge Mikkel Howalt: De havde en klar plan om at gøre ondt på os, bogstavelig talt. De fik 3 gule og jeg vil ikke sige de var røde, men hvis jeg kalder dem orange kan jeg ikke fornærme nogen.
Det er nogen kampe jeg oftest nyder, da der bliver givet og taget, men når et holds taktik går ud på, at sparke en modstanders offensive ned i et væk, så hopper kæden af. Det klædte dem ikke og desværre tillod dommeren det.

articles banner

Håber iøvrigt deres keeper er ok efter hans farlige uheld hvor han stødte sammen med vores kant, det så nogenlunde sådan ud som 25 sekunder inde i klippet.

Som en sidste kommentar vil jeg godt sætte en kasse øl på højkant med Tårnbys hurtigste mand, han bestemmer selv om han vil løbe 30, 50 eller 100 meter mod Josef.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
Skrevet af Martin Krøger, gammel træner: Jeg mener Husum skal have 4 stjerner. Jeg synes Husum spiller en rigtig fornuftig kamp. De virkede rigtig godt forberedte og de formåede, modsat Tårnby, at udnytte deres styrker. 2-2 er et misvisende resultat, men der skal også tages fat om de 2 mål Tårnby laver, som begge er på helt håbløse fejl fra Husums side. Men flot at Husum holder moralen og bliver ved med at trykke på, og så laver Lars og Dines nogle kloge udskiftninger , der er med til at holde trykket på Tårnby. Alt i alt er det et fantastik udlæg i de første 3 kampe, hvor Husum har været på 2 af de sværeste udebaner i rækken. Nu skal de sidste par spillere lige helt op i gear, inden der kommer et par meget vigtige kampe de næste uger.

Skrevet af rækkens assistkonge Mikkel Howalt: 3.5/6. Vi manglede noget skarphed i begge ender af kampen. Tilspiller os en håndfuld rigtig store chancer og holder Tårnby fra de store, men 1.5 fejl og et pr store afbrændere, så vinder man ikke den slags topkampe. Så 5 for spillet og 2 for skarphed. Det er heldigvis ikke noget vi plejer at være dårlige til, så ingen nervøsitet her fra.

Stor tak til vores og Tårnbys tilskuere for en kulisse der var en topkamp værdig. Intet mindre end fremragende af værterne og gæsterne. Tumulten blandt Husum fans er dog noget jeg ikke har lyst til at se igen og det vil vi som trup gerne frabede os.