top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

Husum sidder på hele kampen mod Østerbro

Foto: Husum Boldklub

 

articles banner

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Østerbro IF, og vandt 5-0.

Hvad var din umiddelbare reaktion på opgøret?
– Dejligt at holde nullet, igen. Jeg synes vi sidder på stort set hele kampen, vi er meget i boldbesiddelse og har også chancer til mere end 5 mål. Jeg er meget tilfreds med måden vi spiller bold på, og synes umiddelbart at tingene ser meget fornuftige ud for vores vedkommende.

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– som sagt holder vi nullet, dette er altid dejligt. Ligeledes har vi fået rigtig godt gang i de offensive kræfter og når selv Josef Moussa laver mål, er der en masse at tage med. Ligeledes er de 3 point rigtig vigtige, nu hvor vi mangler modstander fra top 4 heriblandt Dragør, som vi møder inden for den nærmeste fremtid.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Nu var jeg ikke selv med, da vi mødte Østerbro i midt ugens pokal kamp. Denne kamp tabte vi 2-0. Jeg havde på baggrund af dette resultat forventet lidt mere af Østerbro. Jeg synes ikke de kommer med det helt store, de har en rigtig dygtig midterforsvar som går ud i pause, da han går ud mener jeg kampen står 1-0. Han var stærk. Emil på midten holder altid et godt niveau, ligeledes havde de en rigtig dygtig angriber, nok den bedste vi har spillet mod i år, af de kampe jeg har været med. Stærk, hurtig, god teknik, og overblik og sidst men ikke mindst god timing i hans dybde løb. På dagen den eneste offensive trusel Østerbro besad på dagen. Jeg faktisk lidt skuffet over Østerbro, vi har altid haft tætte kampe med dem. Jeg havde håber på de ville blande sig helt i toppen i år. På den lyse side virker det til, de har et godt setup, med fornuftig fodboldspillere, og et trænerteam der virker kompetente. Jeg er sikker på der ikke går mange år, før man ser Østerbro i KS.