Københavnsserien

HUSUM SKAL ET SMUT TIL BORNHOLM

Foto: Husum Boldklub

Hvem skal I møde i den kommende weekend, samt hvor og hvornår skal kampen afvikles?
Vi starter foråret med en tur til Bornholm og møder Rønne, den lidt pænere del af Bornholm, har jeg hørt fra en Kofoed.

Hvis du ser på Jeres trup – kan i så mønstre, det som du vil betegne som Jeres stærkeste opstilling, eller er i ramt af skader eller andre afbud? Og har I evt. en ”kanin” i trækker op af hatten til kampen?
Der er, som skrevet længere nede, sygdom og plads til forbedring rent indstillingsmæssigt. Så trænerne har udtaget dem der er klar både fysisk og psykisk.
Vi har dog en kanin med, Theodor Stage, Sebastian ‘Sticks’ Stages bror. Mulig debutant. Har gjort et fint indtryk i opstarten, men er han kun med fordi trænerne gerne vil have to slags kage fra Mor Stage?

articles banner

Hvad er (udover man selvfølgelig altid håber på en sejr), dine forventninger til den kommende kamp?
At vi kommer op i gear igen. Vi har haft en rigtig flot opstart, som nok peakede mod GVI for 14 dage siden. Efter det er det som om at folk lidt har slået flyfunktion til. Træningerne siden forrige lørdag og kampen i lørdags mod Smørum, har i hvert fald været under al kritik, især hvis der bliver kigget på indstillingen. Ret skal dog også være ret og til turneringskampe har jeg sjældent oplevet et Husum hold der ikke er der. Der har været en del sygdom i truppen her dagene op til kampen, så der er list overraskelser og et par spillere der ikke er 100 procent på toppen, men ser vi generelt på truppen så er jeg meget fortrøstningsfuld for at vi kan få et resultat med hjem. Og når vi nu skal dele bus med vores fremragende support på vejen hjem, er det trods alt federe at høre om et gudemål af vores egen bornholmske Sol, mens man tømmer et Ünderberg bælte i løgnhalsen, end om pointtab.

Hvis du skal beskrive Jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Det er et kompromisløst hold, der satser meget på deres power. Har som sådan nogen ok fodboldspillere, men der er lidt Jámes Milner over det, fed indstilling, hårdt arbejde, et heldigt mål her og der, men det er bare ikke skide sexet.