Danmarksserien Pulje 1

Husum-spiller efter 0-6-nederlag: Resultatmæssigt er det jo helt skidt

Husum Husum

Hvad var det store højdepunkt i opgøret ifølge dig?
Jeg var til en afveksling skadet, denne gang var det dog den samme skade, der har holdt mig ude hele sæsonen, men jeg udnyttede skaden til at tage til fruens onkels fødselsdag i Jylland. Højdepunktet den aften var helt klart at spørge svigerfar (gentagende gange), om han havde forberedt en tale, det havde han ikke, for den slags holder man ikke i deres familie. Da han så skulle op og hente øl på et tidspunkt, slog jeg, som den gode svigersøn jeg er, på glasset for ham. Det fangede ham lidt, men han tog det flot. Folk forventede lidt ord, han kiggede på mig og så på folket og gav dem, hvad de ville have, han sagde: Hvorfor fanden skal jeg holde en tale for Peter, han ved sgu da godt, at han er for tyk.

Hvilke positive og negative momenter kan I tage med fra opgøret?
Der er ikke det store at tage med. Der er en hel del at lære, det er der jo fra alle nederlag. Følger denne blogger på Instagram, og så hende skrive noget med “enten vinder du, eller også lærer du”, jeg er ikke helt sikker, det var svært at holde fokus på teksten.

Hvordan synes du, at jeres spillemæssige form er i øjeblikket, og hvorfor?
Resultatmæssigt er det jo helt skidt, spillemæssigt går det hele også lidt for langsomt, men det er svært at bygge noget nyt op med det sædvanlige antal skader + fem mand ude med corona, resultater kombineret med det, giver jo naturligvis dårligere stemning end normalt og lidt kortere vej til et træningsafbud. Men næste kamp er vores! Det er jeg sikker på.

Hvordan synes du, at opbakningen til opgøret var?
Jeg tror, den har været lidt flad, vores tilskuere har nok været mere stille, end de plejer qua resultatet, og hvis Karlslundes assistent ikke ved, om der var 1-2 eller 300 tilskuere, så har der sgu nok været lidt plejehjem over det.

Hvem vil du pege på som kampens spiller, og hvorfor?
Det må være Karlslundes assistent, han er sgu en stjerne. Det er flot, at han som person med alzheimers kan finde overskud og nok Post-It noter til at passe både sin assistentrolle og LigaBold samtidig. Lad os lige citere lidt, for seks dage siden skrev han om at komme foran mod Ishøj: “Derfra kan vi spille kampen, som vi gerne vil. Vi lod dem have bolden og straffede dem grundigt”, altså at Karlslunde meget gerne står dybt og spiller en god omgang kontrabold. Efter at været blevet et kontrahold, skrev han så dette “Vi fik vist, at vi, i modsætning til alle forestillingerne fra Husums lokale LigaBold-poet, er et hold, som kan spille sig gennem forsvaret til scoring.” Så med en hukommelse, der ikke strækker sig mere end halvanden døgn, må han sgu få lidt roser for at dække en assistenttræner-rolle i en DS-klub.

Seneste kamp:
Modstander; Karlslunde
Resultat: 0-6-nederlag til Husum

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]