Københavnsserien

HUSUM-SPILLER: VI VIL IKKE VÆRE KBUS SVAR PÅ VEJLE

Foto: Husum Boldklub

Hvem er jeres kommende modstander?
Vi møder Hvodovres 2. Hold

Hvor og hvornår skal kampens spilles?
Vi spiller i Husumparken på fredag, hvor der loves det hele fra den danske sommer. Der kommer høj sol, vind, kolde øl, god fodbold, regn og sikkert også lidt frostgrader, sne og skihop.

Hvordan ser du jeres muligheder for at tage sejren i opgøret?
Hvidovre viste i efteråret, og har igen i foråret, vist hvad de er gode til. De er virkelig gode til at spille 9. Klasse (1. Holds reserverne) mod 6. Klasse (ks holdene). De gør rent bord mandag og tirsdag, og kan ikke få point i weekenden, om deres potens så afhang af det. Så jeg har store forventninger til 3 point. Vi spiller for pokker om en plads i DS, mens Hvidovre er så godt som sikret, det skal ses i motivation og vilje.

Hvem forventer du bliver jeres nøglespiller til den kommende kamp?
Bomber Bo har har ikke gjort meget væsen af sig på det seneste, hans målsnit har været på et helt menneskeligt niveau, det skal gerne ændres. Ellers kan jeg godt se Alex Kirkeberg levere et gunshow af episke dimensioner, for tøserne i omklædning 2 efter kampen.

Hvordan vil du vurdere jeres sæson indtil nu og tror du I kommer i mål med sæsonens målsætning?                               Sikke en tur. Den har været mere end godkendt, vores mål var at etablere os i rækken så vi ikke blev KBU’s svar på Vejle, hvor der er gratis pølser på stadion, til oprykningsfesten hvert andet år. Det gik hurtigt med at få det på plads, og nu spiller vi jo som bekendt for Danmarksserien, om det lykkes bliver tæt, og nok afgjort i kampen mod KB. Det er et hold der er langt bedre end hvor de ligger og finder altid lidt lækkert frem mod os. Milan er lige så ustyrlig som en Hare i løbetid med fri adgang til hunharerne.