Hvordan ser det ud med danskerne i Bundesligaen?

Dette er sponsoreret indhold

Bundesligaen er endelig tilbage efter en uforudset suspendering af fodbolden i næsten to måneder som følge af den nye coronavirus. Det betyder også, at et hav af danske landsholdsspillere igen skal i aktion for deres respektive klubber i en noget modificeret udgave af fodbold i den bedste tyske række. Det vigtigste er dog, at fodbolden er tilbage og i denne artikel giver vi dig et overblik over, hvilke klubber du skal følge, hvis du gerne vil se de danske stjerne i aktion i den tyske Bundesliga. For nu kan du igen se live-fodbold på TV, og har du brug for mere underholdning under kampen kan du her finde online casino med mobilepay, som du kan underholde dig selv med, mens du ser de bedste danskere tørne ud for deres tyske klubber. Læs med og bliv klogere på, hvordan det står til med de danske spillere i Bundesligaen. 

Bundesligaen er endelig igang igen

Det var en glædens dag, da tyskerne endelig fik lov til at genoptage Bundesligaen efter et par måneders pause. Runden startede ud med et pakket kampprogram, der involverede flere danskere i aktion. For det første var der naturligvis Tysklands største derby – Revierderbyet mellem Borussia Dortmund og F. C. Schalke 04 som var rundens kamp og her var der én dansker i aktion. Thomas Delaney fik nemlig næsten en times spilletid i en kamp, der endte hele 4-0 til Borussia Dortmund. Derudover var Robert Skov på banen sammen med Hoffenheim, da de tabte 0-3 til hovedstadsklubben Hertha Berlin. Fortuna Düsseldorf spillede også deres første kamp efter pausen og endte med en nullert mod Paderborn – det var dog uden, at Mathias Zanka Jørgensen kom på banen. Der var dog én dansker, der både fik fuld spilletid, tildelt anførerbindet og som fik bragt sig selv i en hovedrolle i kampen.

Yussuf Poulsen har genåbnet målkontoen

RB Leipzig tog hjemme i mod Freiburg, og her var Yussuf Yurary Poulsen i hopla. Ikke alene var den stærke angriber blevet udpeget til anfører for Leipzig-holdet, men han scorede holdets enlige mål. En kamp der iøvrigt endte 1-1, hvilket betyder, at RB Leipzig nu er på fjerdepladsen i Bundesligaen efter, at Borussia Mönchengladbach vandt deres kamp ude 3-1 over Frederik Rønnow’s Frankfurt. Det betyder samtidigt, at det nu mere og mere ligner en kamp mellem Dortmund og Bayern München, hvem der skal vinde denne sæson af Bundesligaen.