Albaniserien

I Bogense bliver der hård kamp om topscorertitlen

BOGENSE BOGENSE

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
– Der bliver hård kamp om topscorerpokalen i år. Simon Blach har siddet tungt på den de seneste år, men Anders Johansen, Morten Lauesen og Thomas Møllegaard ser alle rigtig skarpe ud. Så vi har mange strenge at spille på og det bliver spændende, at se hvem der står med pokalen næste sommer.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
– De besidder hver især deres egne styrker. Det eneste de alle har tilfælles, er at de elsker at lave mål og at de er gode til det.

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
– Mads Brunholt ser som altid stærk ud og ender nok med at blive førstevalget igen i år.

Hvad er hans største styrke som målmand?
– Han er nok rækkens bedste målmand 1mod1. Han er stærk som en okse og samtidig har han vanvittige reflekser. Han er helt afgjort en kampe faktor for, at sæsonen bliver en succes.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
– Frederik Helberg er ved at bide sig godt og grundigt fast på midtbanen. Han er en utrolig spændende ung mand, som allerede er rigtig god og rolig med bolden. Han arbejder for holdet, uden at stille spørgsmålstegn ved det. Det er en egenskab mange unge mennesker kunne lære noget af. Med sine 17 år og sit store potentiale, er jeg sikker på at han bliver en vigtig mand for os de næste mange år.

Kommende træningskamp:
Modstander: Fjordager
Dato: Lørdag d. 1. august kl. 15.00
Kampsted: Fjordager
Klokkeslet: Kl. 15.00

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.