top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

I HORSENS FREJA NØJES MAN IKKE

Horsens Freja (Foto: Dorthe Adelfred)
1
x
2

30/03

13:30

Horsens Freja

Hadsten SK

Hvis du skulle ”sælge” jeres klub til nye spillere – hvorfor skal man så slå en smut forbi jer og fortsætte karrieren der?
– Fordi vi ikke nøjes. Vi går aldrig efter 1 point, og vi vil gerne op i Jyllandsserien hvor vi mener, at vi hører til og tidligere har begået os. Det samme gælder for vores 2. hold, som kommer til at gå benhårdt efter en oprykning tilbage til serie 4. Derudover har vi jo som tidligere nævnt fået nyt trænerteam, og det vil sige, at der er ingen, der kan vide sig sikker på en startplads fra dag 1. Alle skal ud og vise sig frem, og det er der jo rig mulighed for – også for nye spillere.
Det sociale er også noget, vi vægter meget højt, og der er i løbet af året flere forskellige arrangementer, som er støttet rigtig godt op af både kvinder og herrer samt frivillige og trænere.

articles banner

Har I som klub valgt at bruge fodboldpausen på frivillig træning, futsal, almindelig indendørs eller har I valgt at holde en velfortjent pause?
Vi har holdt pausen – vinteropstarten er lang og krævende, og vi skulle gerne være friske hele vejen igennem. Kvinderne her haft nogle hyggetræninger, hvor vi blev tilbudt at være med på den ene halvdel, og det håber jeg da, at nogle af drengene har taget imod og fået rørt sig lidt. Flere af os bor i Aarhus og det har været svært at få det til at hænge sammen, så den har i stedet stået på fitness en enkelt gang eller to om ugen.