Sjælland Serie 1 Pulje 2

IF Frem Bjæverskov-cheftræneren ville have haft en større sejr

Carsten Hartmann – til højre – Foto – Frem Bjæverskov

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
De startede med stor optimisme og de lagde ud med et højt pres. Det vendte dog hurtigt til at vi lagde et højt pres på dem. Efter 1-0 målet, som vi scorede på straffe, så havde vi mere eller mindre styr på resten af kampen, og de spillede sig nærmest ikke til noget som helst.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Ja, jeg var rigtig fint tilfreds. Vi fik jo en lussing i første kamp af Herlufsholm GF, som var mindst et niveau over os. I dag (lørdag den 26. marts, red.) skulle vi jo så vise, at det reelt var Herlufsholm som var over niveau og ikke os som var under.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Vi havde flere gode. De tre offensive lavede alle mål. Vores midtbane arbejdede stenhårdt i 90 minutter, og forsvaret stod godt, og gav nul chancer væk, men kampens spiller var vores debutant i målet. Alt hvad der kom forbi eller imod ham havde han fuldstændig styr på.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Nej, vi skulle vel have lavet et par mål mere. Ikke at Holbæk B&I ikke også havde godt spil. De kom bare ikke til chancer, og så er det svært at score.

Hvad var kampens højdepunkt?
Et flot mål til 3-0 kort efter pausen. Der lukkede vi kampen.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal træne.

Seneste kamp:
Modstander: Holbæk B&I
Resultat: 4-0-sejr til IF Frem Bjæverskov

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED