Danmarksserien Pulje 4

IF Skjold Sæby er en klub med mange ildsjæle

Sæby Sæby

Hvilke ord beskriver bedst din nuværende klub?
– IF Skjold Sæby består af så mange ildsjæle hvor loyalitet, samarbejde, ambition, respekt og succes bare er nogle af de ord der beskriver vores fantastiske klub. Der er plads til alle hos os, både hvis du ønsker at blive den absolut bedste version af sig selv på fodboldbanen og samtidig har vi også nogle af de bedste mennesker til at varetage de hold hvor at de kolde øl og sammenholdet er i fokus. Dette gælder også for vores trænere, hvis de ønsker at uddanne sig, så er der altid et tilbud – og der mulighed for at udvikle sig i klubben hvis man som træner har ambitioner der skal indfries.

Hvad gør i dine øjne klubben til noget specielt?
– Det er menneskerne som er en del af klubben, trænerne som engagere sig og alle de forskellige udvalg som hjælper klubben i en god retning. Dertil har vi jo også vores helt unikke Skjolds Venner, som hjælper klubben med at skabe et godt klubliv og som ligeledes giver økonomisk støtte til klubbens ungdom og andre projekter.

Hvor tænke du derimod, at I skulle sætte ind for at gøre det bedre?
– Fra mit personlige synspunkt ønskede jeg gerne at flere trænere fik mere uddannelse i form af intern vidensdeling lige som Nikolaj Dorff og Lars Lundgren har forsøgt sig i vores ungdom og ikke mindst at flere trænere får en træner licens. Så mener jeg at vi bør have et kæmpe fokus på hvordan vi udvikler klubben – også forsøger bedst muligt laver små projekter, der guider os i den retning, vi skal blive klogere, dygtigere og mere ambitiøse hele tiden. Vores formand Flemming Thingbak gør et rigtig stort stykke arbejde her. Jo mere vi kan involvere frivillige i at udvikle klubben, jo mere vinder vi.

Hvem fortjener et særligt skulderklap i din klub?
– Der er så mange – jeg kunne blive ved, Henning Bak som sørger for banerne, cafeteriaet, klubhuset og ja han er vel involveret i de fleste projekter i klubben. Hanne i cafe Nordjyske bank som har bidraget hele sit liv med sit store engagement. Leif Andersson som har bidraget i så mange år som holdleder som har betydet meget for vores klub. Alle vores udvalg i klubben som bare bliver ved med at levere flotte resultater for vores klub og igen ildsjældene fra Skjolds Venner – jeg kunne helt ærligt blive ved at nævne vores gode folk i klubben. Så et særligt skulderklap til alle dem som er en del af IF Skjold Sæby.

Hvor ser du klubben om 5-10 år?
– Mit håb er at nogle af de gamle spillere, som ikke længere spiller fodbold, involvere sig i klubben og tager et ansvar for at klubben forsat kan være den bedste amatør klub i Nordjylland. Mit eget mål er at klubben skal stå bedre end da jeg kom til, og jo flere der har det sådan, jo bedre ser fremtiden ud.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]