top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 8

IFSK hentede storsejr mod Vejle FC – nu venter AGF

Foto: IFSK

I spillede kamp i midtugen. Hvordan gik det?
Vi mødte Vejle FC på hjemmebane og vinder en fortjent 7-1 sejr. Vi får scoret nogle mål og får de 3 points på kontoen i jagten på at komme med i toppen.

Hvem møder I i weekenden og hvornår spiller I?
– Vi møder AGF på udebane søndag kl. 12

articles banner

Hvordan ser du jeres muligheder for sejr i den kommende kamp?
– Jeg ser dem umiddelbart som gode. AGF har efter en flot start ikke fået så mange points på det seneste og vi håber da, at det fortsætter søndag.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Vi var i pulje med dem i efteråret og har også mødt dem 1 gang i år. De slog os i starten af turneringen 2-3 hjemme i en kamp, hvor vi ikke rammer niveau, hvilket dog også er credit til AGF, der på en svær bane formår at presse os godt og udnytte flere personlige fejl fra vores side.  Jeg håber, at vi minimerer fejlene defensivt søndag og får gang i vores gode kombinationsspil, så vi står stærkt bagtil og giver frihed til, at de offensive kræfter får sat hinanden i scene. Jeg har en formodning om, at vi skal spille på en god bane, så tror det bliver en god fodboldkamp med 2 hold der gerne vil spille spillet.

Hvordan ser truppen ud til opgøret?
Vi får først holdet senere i dag (fredag), men som jeg lige er opdateret, så har vi næsten alle mand klar både fra studie og småskader, så vi stiller i tæt på stærkeste opstilling.