top banner
top banner
top banner
2 Division Pulje 1

IKKE MANGE SKØNHEDSPRISER I KAMPEN MELLEM VEJGAARD OG DALUM

Vejgaard B. (Foto: Dorthe Adelfred)

Endnu en kamp er overstået, hvem mødte I og hvordan endte kampen?
– Vi spillede 1-1 på udebane imod Dalum. Niklas Winberg knaldede læderet i kassen 2 minutter før tid, hvilket gjorde at vi kom derfra med en pointdeling ! Vi er selvfølgelig tilfredse med at få et point med hjem i slutfasen, men kan omvendt være ærgerlige over at vi ikke formår at gøre mere ved det Dalum hold.

articles banner

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Kampens resultat betyder at vi tager yderligere et point med os over i nedrykningsspillet. Det gør at vi går ind i nedrykningsspillet med et forspring på 6 point ned til stregen. Nu ser vi frem imod 11 finaler i kampen imod nedrykning !

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Jeg syntes ikke der var nogen der skilte sig ekstraordinært ud, så jeg vil istedet fremhæve kollektivet. Efter en kold spand vand i hovedet inden pausen da vi gav et noget unødvendigt straffespark væk, og kom bagud 0-1, kæmpede vi os heroisk tilbage og udlignede sent i kampen, hvilket kendetegner den gode moral der findes på vort mandskab.

Hvilken overskrift føler du bedst passer, når man ser på kampen over 90 minutter?
– Remis i en kamp der ikke ville vinde mange skønhedspriser! Begge havde gode dog gode momenter, hvor vi måske brænder de største chancer i kampen. Men kynismen udeblev!