top banner
top banner
top banner
Sjællandsserien Pulje 1

IMPONERENDE 630 TILSKUERE TIL KAMPEN MELLEM ALBERTSLUND OG HERSTEDØSTER

Foto: Albert Park, Albertslund IF
1
x
2

30/03

14:00

Glostrup

Albertslund IF

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Herstedøster IC. Det var første gang i 43 år, at vi mødte bysbørnene fra Albertslund. En vild kamp, hvor der kom hele 630 tilskuere for at se den historiske kamp. Resultatet blev 2-2.

Hvis du ser på kampen over 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Ja, uafgjort var egentlig fair nok. Vi sidder klart på første halvleg, hvor vi også er foran 0-2. I anden halvleg styrer HIC begivenhederne, så resultat i sig selv var fair nok, selvom HIC scorer på et meget tyndt straffespark i 95′ minut.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve?
– Det var som nat og dag. I første halvleg spiller vi endnu engang rigtig flot fodbold, hvor vi i anden halvleg stopper med at spille, og lader os blive presset tilbage af deres lange bolde. Der er ikke meget fodbold i deres måde at spille på, men man må sig at de er gode til at pumpe bolde ind i feltet. Det er nu 3 kampe vi smider en 2-0 føring over styr, så det er noget vi er rigtig trætte af.

Hvordan var stemningen på stadion og var der ”gang i” tilskuerne?
– Vanvittig stemning. som sagt var der 630 tilskuere, der lavede en vild kullise. Vores fans havde medbragt baner og pyroteknik, så den ikke for lidt. Alt i alt en rigtig fed oplevelse at se hele fodbold-Albertslund samlet til denne kamp.