Danmarksserien Pulje 1

Ingen nævnt og ingen glemt i KFUM Roskilde

KFUM Roskilde KFUM Roskilde

Hvilke ord beskriver bedst din nuværende klub?
– En udviklingsklub, hvor vi nok satser på at skabe sportslige resultater, men samtidig vil bevare KFUM og anlægget på Lillevang som et socialt samlingssted.

Hvor mange medlemmer er der i klubben?
– Omkring 600 aktive.

Hvad gør i dine øjne klubben til noget specielt?
– Netop den sociale profil, som altid har været KFUM’s varemærke. Et samlingssted, hvor alle med tilknytning til klubben kan lide at komme og hygge sig.

Hvor tænke du derimod, at I skulle sætte ind for at gøre det bedre?
– Som licensklub i DBU-systemet og som hjemsted for et af DBU’s Top Centre har vi taget et markant skridt i retning af, hvad klubbens ledelse betegner som “semi-elite”.  Her skal vi passe meget på og sætte ind med de rigtige tiltag, for at vi ikke mister bredden, ligesom nogle ungdoms-årgange er temmelig små. Det kan gå ud over konkurrencen og dermed også træningen. Vi har også en markant udfordring med at få et slagkraftigt 2. hold til at fungere, til trods for at vi råder bred trup på førsteholdet.

Hvem fortjener et særligt skulderklap i din klub?
– Alle, fra top til tå. Ingen nævnt, ingen glemt.

Hvorfor?
– Giver sig selv.

Hvor ser du klubben om 5-10 år
– Sportsligt på samme niveau som i dag, og forhåbentlig med en endnu stærkere bredde. Samtidig skal vi også højne niveauet hos de ældste ungdomsårgange, så vi kan levere flere spillere til vores eget førstehold.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]