Sjælland Serie 2 Pulje 2

INVICTUS XI-spiller og næstformand: Spillet fungerede ikke rigtigt for os

Hvad var kampens detalje?
Den er svær, da der ikke rigtigt var så mange flotte detaljer i kampen. Vores opspil til 2-1-målet var nu egentligt meget fint, og det resulterede i, at deres forsvarsspiller fik headet bolden i eget mål efter et fint indlæg fra Besart Gashi.

Hvilke elementer fungerede godt for jer i opgøret?
Vi kæmpede til det sidste, men spillet fungerede ikke rigtigt for os. Vi fik aldrig sat os på kampen og kan ikke tage så meget med fra denne kamp udover arbejdsindsatsen og det ene point.

Synes du, at resultatet af kampen er retvisende, og hvorfor?
Resultatet var egentligt retvisende. Glostrup fik udlignet til 2-2 ved kampens sidste spark. Det er selvfølgelig meget ærgerligt for os, men vi må nok indse, at det er fair nok taget kampen i betragtning.

Hvem var kampens spiller, og hvorfor?
Gustav Jacobsen spillede en rigtigt fin kamp som både højre og venstre back. Han viste især gode offensive kvaliteter i sine dybdeløb og driblinger. Han fik også sparket en bold i kassen i første halvleg.

Hvordan var banens beskaffenhed, og hvordan kom det til at påvirke opgøret?
Vores kunstbane er rigtig fin, så den har ikke haft den store indflydelse i forhold til at påvirke opgøret.

Hvilke tre elementer skal I arbejde med på træningsbanen?
Formen skal der stadig arbejdes på, men vi skal også arbejde på at tackle modgang, da det er noget klubben ikke rigtigt har været så meget vant til før, eftersom vi er rykket op fire sæsoner i træk. Vi skal også arbejde lidt på vores presspil, da det slet ikke fungerede i weekenden.

Fik I nogle skader i opgøret, og hvad kommer det til at betyde?
Vi fik en skade på venstre back, hvilket selvfølgelig aldrig er godt. Derudover har vi også et par andre spillere ude, som vi håber på snart at få klar igen. Det er selvfølgelig ærgerligt, men vi regner med, at alle er klar igen inde for et par uger.

Seneste kamp:
Modstander: Glostrup
Resultat: 2-2

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]