Ishøj IF vandt over LSF efter ‘kontroversielt mål’

Ishøj IF – Foto – Ishøj IF

I spillede mod LSF, som var på pointhøjde med jer inden kampen. Synes du, at kampen udviklede sig, som du havde forventet?
Jeg synes egentlig, at vi startede bedre, end vi har gjort længe og kom også foran 1-0 ret hurtigt. Derefter synes jeg, momentum røg mere og mere over til LSF, som fortjent også scorede til 1-1 inden pausen. Det var ellers længe siden, vi lod en modstander være så meget på bolden, som LSF var i kampen og især i første halvleg. I anden halvleg var vi bedre med og gav dem ikke de store chancer. Vi vandt kampen på hård fight og så nogle individuelle genialiteter.

Hvilke positive og negative momenter kan du tage med fra kampen?
Vores boldbesiddelse må ikke være så lav igen, og initiativet må ikke gives til modstanderen i så lange perioder. Det positive er, at vi vandt på en spillemæssigt dårlig dag, men til gengæld viste vi, hvad hård fight og sammenhold også kan medføre. Derudover var vores sejrsmål til 3-2 lidt kontroversielt, fordi én af deres spillere lå skadet, da vi fortsatte med at spille og scorede. LSF-spillerne var meget utilfredse, og det var en svær situation. Selvom vi har hårdt brug for pointene i oprykningskampen gik jeg over til træneren og tilbød, at vi kunne lade dem score til 3-3, hvilket deres træner ikke ønskede. Han udtalte, at dommeren skulle have grebet ind, og at vi derfor bare skulle fortsætte.

Synes du, at modstanderen viste noget andet, end hvad du havde forventet inden opgøret, og hvad viste modstanderen?
Som jeg udtalte før kampen, var LSF nøjagtig ligeså dygtige på bolden som antaget. De gjorde det svært for os og havde fortjent at få point i kampen.

Hvilken spiller imponerede i opgøret, og hvorfor?
Dette svarer jeg meget sjældent på med navns nævnelse, men Mohammed Azaqouin var i særklasse denne eftermiddag. Han var med i mere eller mindre alle farlige situationer og deltog også defensivt. Så alt mulig anerkendelse til ham.

Synes du, at der var god tænding på hos begge hold, og hvordan afspejlede det sig i kampen?
Ja, det synes jeg bestemt, der var. Vores spil lykkedes ikke på dagen i samme grad som modstanderens, men med hård fight og et fantastisk sammenhold vandt vi alligevel kampen.

Hvad betyder kampens resultat for jeres placering i puljen?
Vi var seks point fra Herlev efter vores sejr og har dem selv på lørdag, så det havde naturligvis en enorm betydning.

Seneste kamp:
Modstander: LSF
Resultat: 3-2-sejr til Ishøj IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]