Danmarksserien Pulje 2

Ishøj IF: Vi var i kontakt med Bendtner

Ishøj IF: Vi var i kontakt med Bendtner

Nicklas Bendtner er blevet klubløs, efter han ikke fik sin kontrakt forlænget med FC København og hans fremtid er stadig endnu uvis. Der går dog mange rygter om den tidligere landsholdsspillers fremtid. Senest har Ishøj IF, som huserer i Danmarksserien Pulje 2 blevet nævnt som Nicklas Bendtners nye klub. Ishøj IF erkender også de har været i kontakt med ham.

-Vores sportschef ringede til ham, men han afviste hurtigt, så det er ingen løgn vi har været i kontakt med ham. Det ville dog aldrig blive aktuelt, udtaler cheftræner for Ishøj IF Erdogan Aslan om Nicklas Bendtner.

Det ville ikke være første gang Ishøj IF henter en tidligere landsholdspiller. Det er nemlig ikke mange måneder siden at Nicki Bille Nielsen skiftede til Ishøj IF, men det samarbejde stoppede hurtigt.

-Nicki Bille var med i et par træninger, men han have svært ved at løbe ordentligt med armene efter han var blevet skudt, udtaler Erdogan Aslan.

Nicki Bille Nielsen blev skudt i den ene arm med et haglgevær tilbage mellem jul og nytår i 2018.

-Vi ville gerne give Nicki Bille chancen, men han valgte selv at stoppe, siger Erdogan Aslan om Nicki Bille Nielsen.

Alt den snak om Nicklas Bendtner og Nicki Bille Nielsen er dog god pr for klubben, som har sin hjemmebane på den Københavnske Vestegn.

-Selvom de her tidligere profiler ikke er her særlig længe eller kun bliver rygtet til os, så er det god pr for klubben, udtaler Erdogan Aslan.

Ishøj IF ligger lige nu nr. 4 i Danmarksserien Pulje 2. 4 point op til føreholdet AB Tårnby.