top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

JÆGERSBORG-TRO PÅ LINDHARDT

FOTO: Jægersborg Boldklub

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Som det ser ud nu efter første halvsæson, har 3 hold trukket fra i toppen, men jeg ser rækken som meget tættere end stillingen viser, hvis man ikke er der på dagen kan man tabe til alle, jeg tager hatten af for alle holds indstilling om at der skal kæmpes fra 1 – 90 minut, det givet en masse tætte kampe, samt overraskende resultater, jeg forventer det samme her sidste halvdel.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Årets unge stjerneskud, måske det skal hedde Årets stjerneskud: jeg har stor tro på at Lindhardt vores angriber kan blive årets Stjerneskud, slipper han for skader ligger der 12-15 mål i ham, det kræver hårdt arbejde men det jeg sikker på han vil investere i, vores oversete Stjerne, er vores 2 høvdinge Nicki Albek og Boriths, ved ikke om man kan kalde dem oversete, men fra trænerteamets side fremhæves de ikke, fordi vi forventer et højt niveau fra Dem hver gang og det levere de, de er ikke vores point slugere i mål og assist, men de giver så meget andet på og udenfor banen – HØJ KLASSE

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Allerførst ser vi altid på os selv inden kampene, og følger Plan A, men igen der er altid en modstander som vil ødelægge den, så vi er omstillings parate hvis Plan A ikke virker, vi har så dygtige og kloge spillere så vi uden problemer kan løse de udfordringer modstanderen giver os. Men vi spiller for at vinde, scorer mål efter en offensiv opskrift.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer en masse sejre, med glad offensiv fodbold, som gerne skulle ende i en oprykning som prikken over i’et, så vil man ud og se god, sjov offensiv fodbold, så kom og besøg Jægersborg og nyd en fadøl og Sjællands bedste burger i Tutten inden – vi ses – god sæson alle klubber.