top banner
top banner
top banner
Albaniserien

JEG KAN IKKE RØBE MERE, UDTALER MORUD-TRÆNER

Foto: Morud Stadion
1
x
2

25/05

15:00

Krarup Espe Fodbold

Morud IF

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Set udfra efteråret synes jeg faktisk at det er en meget lige række, hvor kun et enkelt hold har skilt sig markant ud, og det er OKS som har set meget stærke ud. Om de er kommet stærkere ud af vinterpausen skal jeg ikke kunne sige.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Det er virkeligt svært at svare på, der kan jo ske en hel del endnu, både med til og afgange. Kan vi beholde Morten Lauesen, så tror jeg på en spændende sæson for ham i den himmelblå trøje. Derudover har vi fået unge Alexander Jørgensen tilbage fra Næsby, han kan også vise sig at blive en stor gevinst, gerne med en 8-10 mål som milepæl. Vi har flere meget vigtige spillere, og kan stort set nævne alle de gode gamle soldater i flæng, vi er sammen som en enhed om at sikre overlevelse og er sikker på at de alle vil træde i karakter.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi kommer til at arbejde med et nyt system, men vil stadig have en plan B når vi møder hold som har noget ekstraordinært. Mere kan jeg ikke røbe.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– En stor trup som alle bidrager til fællesskabet. En del “ældre” spillere som viser vejen for de unge og bidrager til en sund og positiv udvikling som smitter af på træningsmiljøet, hvor der er plads til fejl og udvikling. Vi skal have det bedste frem i alle så foråret, bliver en halvvsæson med betydeligt flere sejre end nederlag.