JIMMI NIELSEN HAR OPSAGT SIN STILLING I RINGE

Foto: Ringe Boldklub

Jimmi, du har valgt at stoppe din trænergerning i Ringe Boldklub, kan du sætte nogle ord på denne nok for mange overraskende beslutning?
– Jamen der ligger flere ting bag. Jeg vil ikke gå i detaljer, blot konstatere at dem der kender mine bevæggrunde også kender baggrunden for min beslutning og at jeg rent faktisk takkede nej til en fin mulighed i landsdækkende række, lige inden ferien, hvorefter der skete nogle sjove ting i Ringe, der så blev den primær årsag til min beslutning og slog hovedet på sømmet. Vil dog lige pointere, at jeg har haft en fantastisk periode i Ringe. Jeg har virkelig nydt at arbejde sammen med de spillere der har været til rådighed, ligesom arbejdet med de unge hold 2 (min assistent) og 3 ansvarlige- Daniel og Sune har været en fornøjelse. Desuden skal der sendes stor ros til Søren Nielsen min holdleder, Steen Nielsen og ikke mindst Ulrik Fyrsteling. Steen og Ulrik forsøgte at skabe mere opmærksomhed omkring senior afdelingen, men mislykkedes desværre med projektet. Tak for en sindssyg god tid drenge!!

Hvordan ser din fodboldmæssige fremtid ud og hvis den ikke er på plads endnu – har du så selv mod på mere?
– Jeg starter som assistent træner i Brabrand 2. Div. Jeg kender Tom Søjberg igennem mange år snart og da Tom henvendte sig og spurgte, om jeg ikke ville arbejde sammen med ham, så var jeg ikke længe om at sige ja. Jeg glæder mig helt vildt til at være en del af Brabrand der notorisk er tophold i 2. Div eller spiller i 1. Div, senest forrige sæson og håber at jeg igennem Tom, hele spillertruppen og klubben som helhed, kan udvikle mig som person og træner, for jeg har stadig stor lyst til at være involveret i fodbold og gerne på seriøst niveau.

Hvis du ser tilbage på din tid i Ringe, hvilke succesoplevelser har du så lyst til at fremhæve som de vigtigste for dig?
– Der har været så mange! Da jeg blev ansat var det med henblik på at skabe en sund senior afdeling efter mange pavre år. Der var kun 1 hold da jeg overtog. Indenfor ét år var vi 3 hold, næsten tredoblede medlems antallet og sikrede os dobbelt oprykning med 2. Og 3. Holdet i første hele sæson. Hold 1 har ikke mange gange siden 1988 fået en bedre placering, end den vi fik i indeværende sæson. Integrationen af en god håndfuld faste U19 spillere lykkedes perfekt og det sociale er efter sigende sjældent set bedre. Generelt bare en fremragende tid i Ringe på alle fronter, hvad senior afdelingen og relationerne her i, isoleret set angår. Det vigtigste er dog helt klart den tillid spillerne har vist mig, ligesom den gensidige respekt der har været, samt spillernes iver til at ville lære. Den cocktail kan kun give succes- tillid, gensidig respekt og lysten til fællesskab er vejen frem.