Danmarksserien Pulje 4

Jysk DS-tophold: Oprykningen er ikke en direkte duel

Foto: Silkeborg KFUM

Når Danmarksseriens pulje 4 sparkes i gang den 14. marts, så indleder Holstebro sæsonen på toppen, skarpt efterfulgt af Silkeborg KFUM med et point færre, mens IF Lyseng, Aarhus Fremad og Kjellerup alle er indenfor seks point af topholdet.

Derfor mener Silkeborg KFUM-træner heller ikke, at oprykningskampen bliver en direkte duel mellem hans eget hold og Holstebro.

Det siger han til ligabold.dk.

– Jeg ser det ikke som en direkte duel mellem os og Holstebro. Holstebro bør ligge, hvor de gør, for de har en virkelig stærk trup, men vi bøvlede selv med rigtig mange hold i efteråret, for der er mange hold med rigtig mange dygtige spillere og trænere i rækken, lyder det fra Loft, som fortsætter:

– Hvis man kigger nøgternt på det, så er vi selvfølgelig nummer to, men jeg synes, vi bøvlede med rigtig mange hold. Der var ikke et hold, vi ikke havde udfordringer mod.

– Lyseng er gode, Kjellerup er dygtige og Holstebro er rigtig, rigtig dygtige og har en god trup, så de skal ligge, hvor de gør.

Skulle det lykkes Silkeborg KFUM at passere Holstebro og i sidste ende rykke op, vil det være klubbens første oprykning til 2. division nogensinde.

– Vi har ikke den store fokus på, at vi skal op i 2. division lige nu. Vi vil være klar til vores første kamp, og så tager vi det i små skridt.

– Vi vil gerne i 2. division, og det lægger vi ikke skjul på. Men det behøver ikke nødvendigvis være i år.

Silkeborg KFUM tabte i efteråret begge kampe til Holstebro, fik fire point mod Aarhus Fremad, to sejre over IF Lyseng og tabte 1-6 til Kjellerup i deres eneste møde.