top banner
top banner
top banner

KÆMPE ODDSUDVALG PÅ DM I INDEFODBOLD

DM i indefodbold

Efter en lang række indledende runder skal det nu endelig afgøres, hvem der kan kalde sig danmarksmestre i indefodbold anno 2019.

Lørdag eftermiddag danner Grenaa Idrætscenter således rammen om den niende udgave af DM i indefodbold, hvor landets bedste indendørsspillere kæmper om den prestigefyldte titel som kongerne af halgulvet.

De 10 deltagende hold består af en lang række serie- og divisionsspillere krydret med mere prominente navne som eksempelvis den tidligere Hobro-anfører Mads Justesen.

SE ALLE ODDS PÅ DM I INDEFODBOLD HER

articles banner

Hos Bet25, der har en ambition om at være nummer 1, når det gælder dansk fodbold, er lørdagens finalestævne naturligvis også kommet under luppen.

Den danske bookmaker har sat et hav af odds i søen, hvor der blandt andet er mulighed for at spille på turneringens topscorer, bedste spiller og bedste målmand.

Som officiel bettingpartner af DM i indefodbold vil Bet25 ligeledes være tilstede i Grenaa Idrætscenter gennem hele turneringen, og det bliver således muligt at spille på ALLE kampene helt frem til finalen.

SE ALLE ODDS PÅ DM I INDEFODBOLD HER