top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 9

KAMP OM PLADSERNE HERNING FREMAD

FOTO: Admir Muratovic, Herning Fremad – cheftræner Serie 1

Turneringstarten nærmer sig – hvordan føler du jeres opstart er forløbet? Samt hvordan vil du beskrive spillernes motivation og intensitet i opstarten?
– Opstarten forløber godt. Der har stabilt mødt ca. 20 mand op til træning. Der bliver kamp om pladserne og det kan tydeligt ses på spillernes motivation. Det er jo fedt at der kommer så mange til træning og skaber samtidigt højt humør.

Er I blevet ramt af skader som følge af jeres opstartsprogram? Samt hvordan vil du beskrive jeres generelle formmæssige niveau på nuværende tidspunkt?
– Vi har mere eller mindre været heldige ift. opstarten. Der er kun en mand på skadeslisten pt. Vi føler os ret godt med hvad det angår den fysiske form.

Her hvor der er nogle uger til turneringsstart, hvor føler du så I trænger til den største ”finpudsning”?
– At få holdet spillet sammen og få arbejdet endnu mere med vores spillestil. At få truppen til at fungere som et hold.

articles banner

Hvad er klubbens målsætning i henhold til forårssæsonen? Samt hvad mener du personligt, der skal til for at I kan opfylde denne? Hvilket personligt mål har du til forårssæsonen?
– Målet er 5. pladsen. Vi skal arbejde hårdt på skrabe så mange point til os som muligt i starten af sæsonen, hvilket kan give os lidt mere ro ift. overlevelse i Serie. 1.

Har I så fået nye spillere til klubben, eller ved du der er nogle nye på vej og hvis ja hvad er dine forventninger til de nye spillere?
– V i har fået 5 nye spillere i truppen. Jeg forventer at de højner viljen, intensiteten og kvaliteten, både ift. træning og kampe.

Hvis du ser på jeres kampprogram til forårssæsonen, hvilken kamp glæder du dig så mest til og hvorfor ser du specielt frem til denne kamp?
– Jeg glæder mig til den første kamp mod Give for den kan give os et praj om hvordan vi står i puljen.