Danmarksserien Pulje 2

Kan få indflydelse på de lavere rækker: Div.-foreningen udskyder fodbolden på ubestemt tid

Nørresundby Nørresundby

Onsdag eftermiddag oplyser Divisionsforeningen i en pressemeddelelse, at man har forlænget suspenderingen af de tre bedste rækker i dansk fodbold på ubestemt tid.

Som følge af coronavirus-udbruddet blev rækkerne suspenderet til og med søndag 29. marts i sidste uge, men det har man altså nu valgt at forlænge.

Den nyhed kan få betydning for de lavere rangerende hold i Danmark, fordi nedrykkerne fra 2. division får indflydelse på, hvem der tager turen ned fra de fire Danmarksserie-puljer, og så fortsætter kæden ellers videre ned i rækkerne som følge af nedrykkernes geografi.

Divisionsforeningen håber på at kunne afvikle de tre turneringer før 30. juni, hvor potentielle nedrykkere altså får afgjort livet i sine respektive lavere rækker.

– Jeg vil gerne igen understrege, at vi kommer til at gøre alt for at få spillet alle kampe i den her sæson – også selv om det kommer til at give et sammenpresset program. Så selv om vi nu suspenderer turneringerne på ubestemt tid, så gør vi alt for at være klar igen, så snart det er muligt, siger Divisionsforeninges direktør, Claus Thomsen og fortsætter:

– Målet er at få turneringerne afviklet inden 30. juni, men om nødvendigt kan der også blive spillet enkelte kampe på den anden side af den dato. Turneringerne skal afgøres, så vi kan få sat gang i en ny sæson, og dermed få genstartet fodboldens økosystem i 2020/21.

I sidste uge blev også Danmarksserien og de lavere rækker i dansk fodbold suspenderet til og med søndag 29. marts, og det er forventningen, man også forlænger suspenderingen her.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]