Københavnsserien

KAOS FODBOLD I PI-FODBOLD

FOTO: PI Fodbold

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Der er et par hold der skiller sig ud med nogle meget stærke individualister. Ellers synes jeg der er et meget bredt felt som er helt tætte, som jeg selv synes vi er en del af. De kampe bliver afgjort på hvem der er mest klar på dagen, har flest kilometer i benene, de individuelle aktioner offensivt og så en lille portion medvind og stolpe ind.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Dahlin er altid spændende og kan nogle helt vanvittige ting – nu skal han bare i form! Ellers har vi så mange dygtige spillere at jeg kunne nævne hele truppen. Den oversete er nok Kaptajn Hjorth, som måske ikke falder i øjnene som en Modric-type på midten, men som bare skralder igennem og betyder ufatteligt meget for at vores offensive spil kan fungere, både ved hans rolle som bolderobrer, men i særdeleshed i restforsvaret.

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kampe an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Det bliver bare kaos bold af bedste skuffe. Fuld ild og udover stepperne. Så må vi se hvor langt det kan bære os. Vi fokuserer bare på os selv – det ville være dumt at basere sin egen spillestil på modstanderne hver gang. Jeg tror ikke vi har mandskabet eller tiden til at spionere på samtlige modstandere, så i stedet for at stole halvt på noget vi tror vi ved, så stoler vi på det vi ved vi selv kan.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– At vi bevare KS status og bygger på spillemæssigt.