Danmarksserien Pulje 1

KARLSLUNDE-ASSISTENT: AVEDØRE VAR LEVENDE KEGLER I 1. HALVLEG

FOTO: Karlslunde IF

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Avedøre IF og kampen endte 2-2.

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Nej, det føler vi på ingen måde i KIF. Set ud fra kreerede chancer burde der være lavet mindst ligeså mange mål i denne kamp som i Herlev. I første halvleg er det spil til ét mål med os i førersædet. De kreerer vel samlet set én XG-chance i kampen – som de i øvrigt brænder på det skamligste, da de kan afgøre det hele til sidst til egen fordel efter deres to mål på klumpspil. Vores pilot på holdet havde heldigvis varskoet de lokale flyvepladser mod overflyvninger over stadion, da Avedøre ofte sendte missiler i faretruende højder for flytrafikken, så på den måde var der ingen ulykker i forbindelse kampen.

articles banner

Hvordan vil du beskrive jeres modstanders præstation i kampen og hvorfor?
– Det er jo ikke mod fodboldloven at have en god målmand. De forsøgte at forsvare sig, men det var nærmere vores manglende evner indenfor afslutninger, der må være emnet for kampen. Avedøre spillede som Manchester United under Mourinho og smed en bus op på plænen – med angribere, der primært skulle forsvare og frustrerede offensive kræfter. Hvordan de endte uden et rødt kort er imponerende. Jeg synes, det er synd for de utroligt dygtige offensive spillere for Avedøre, at de er indlagt til sådan en primitiv og u-udviklende fodboldfilosofi. Som Mourinho fandt ud af i United bliver den slags ikke belønnet i længden. Hvis Holbæk var på stadion, tror jeg, de skal fokusere mere på GVI end Avedøre og Karlslunde.

Hvilken overskrift synes du er mest passende for weekendens kamp?
– Karlslunde leverer fantastisk reklame for ekstraordinær DS-fodbold de første 45 minutter med levende kegler i opspilsøvelse, men mangler evnerne overfor plankeværket Rasmus Siggaard i Avedøre-målet.