3. Division

Karlslunde henter tidligere HB Køge-spiller

Hervé Gamys – Foto: HB Køge

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Karlslunde IF er ved at gøre klar til de kommende opgaver i 3. division, og klubben har hentet flere spillere til klubben.

Onsdag skrev LigaBold.dk, at den tidligere divisionsangriber Mark Sundstrup bliver en del af 3. divisionsklubben, og nu forstærker Karlslunde IF sig også i de bagerste geledder.

Den tidligere HB Køge-spiller Hervé Gamys er nemlig ny spiller i Karlslunde IF, og forsvarsspilleren siger til LigaBold.dk, at han tager til Karlslunde IF, da han bor i nærheden.

– Lige nu bor jeg i Solrød, så det er rimelig tæt på. Jeg har derudover de senere år set mig som divisionsspiller, så det passer godt denne her i gang i forhold til senest, jeg så mig omkring i Karlslunde. Der spillede de i Danmarksserien. Jeg synes bare, at det er en fed klub, og der er mange gode spillere, så det er et rimelig højt niveau, siger Hervé Gamys til LigaBold.dk.

Midterforsvareren fortæller, at flere klubber har vist interesse for ham, man Karlslunde IF er det rigtig for ham.

– Der er været okay interesse både fra 3. division og Danmarksserien, men jeg synes bare, at det passede bedre med Karlslunde. Det er tæt på, og jeg kender nogle af drengene i forvejen, så jeg synes, at det er godt match.

23-årige Hervé Gamys har tidligere været en del af HB Køge, Frem, Avedøre IF og senest Holbæk B&I, og den nye Karlslunde-spiller siger, at han har sine forcer i det tekniske spil.

– Som midtstopper er jeg rimelig hurtig og teknisk god på bolden, og så er jeg ikke bange for at tage den med frem, hvis chancen skulle byde sig.

Kan være med i top seks

Gamys forventer, at Karlslunde IF skal ud i mange spændende dyster i 3. division, men forsvareren synes, at det nyoprykket hold har gode chancer for at komme i top seks.

– Jeg tror, at der kommer en masse gode kampe, da der er mange gode hold i 3. division, så jeg tror, at det bliver spændende og lærerigt, men jeg håber selvfølgelig også på, at vi kan byde de fleste hold op til dans. Nu har jeg set Karlslunde spille et par gange, og jeg kender et par spillere fra tidligere klubber, så jeg synes egentlig sagtens uden at være naiv, at vi kan være med i top seks.

Skiftet til Karlslunde IF er et skridt tættere på Hervé Gamys’ helt store mål, som er at spille i den bedste danske række.

– Man vil jo altid gerne op og spille på højest mulige niveau. Drømmen er at spille i Superligaen. Det håber jeg, at de fleste tænker, når de kommer til fodboldtræninger eller kampe, så det er mit mål lige nu, siger Hervé Gamys til LigaBold.dk.

Gamys spillede i foråret for Holbæk B&I, der endte med at rykke ned i Danmarksserien. Her blev det til 11 kampe og ét mål.

Karlslunde IF møder Vanløse IF på hjemmebane lørdag 7. august klokken 13 i 3. division.