top banner
top banner
top banner
Danmarksserien Pulje 1

Karlslunde-holdleder: Negativt overrasket over LSF

Foto: Karlslunde IF

Hvad var Jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvad står indprentet som den største skuffelse?
– Personligt synes jeg selv, at sidste kamp mod Taastrup, hvor vi overlever. Det må uden tvivl være højdepunktet. Den store skuffelse synes jeg også personligt er mod Taastrup på udebane. Vi spiller langt bedre end dem, og at vi taber den kamp er mig stadig en gåde.

articles banner

Hvilket hold vil du betegne som “forårets overraskelse” og hvorfor?
– Alle andre vil nok sige os, men jeg synes Taastrup overrasker ved at tage så store spring op i tabellen.

Der er også altid negative overraskelser, hvis du skal finde den i Jeres række, hvilket hold har så skuffet dig mest?
– Jeg synes LSF overrasker, ved at til tider, afgive point som jeg ikke havde set komme. Ellers er det meste i rækken gået som forventet. I efteråret var de uden tvivl det bedste spillende hold, og i de kampe vi mødte dem i foråret, ramte de ikke helt samme spillemæssige niveau.