Danmarksserien Pulje 1

Karlslunde IF-assistenttræner om ung duo: De har noget x-faktor

Karlslunde-trænerteam – Foto – Karlslunde

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Hvis han kan holde målnæsen ved lige henover jul og corona, er det svært at komme udenom vores topscorer Mark Moesgaard.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Hele holdet er jo ungdommeligt, men hvis jeg skal vælge nogen ud fra alderen, må det blive Nikolaj Adler Nielsen eller Nicklas Sørensen, som har fået mod på seniortilværelsen igen. De kommer med noget ungdommeligt gåpåmod og vil altid give sig fuldt ud. Samtidig har de noget x-faktor og gode afslutninger.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Jeg ser, der bliver spurgt ind til keeperen i næste spørgsmål, ellers kunne han godt være nævnt her også. I stedet vil jeg gå med Emil Welcher, der kan dække mange positioner, og samtidig er ganske afgørende for spillet med og ikke mindst mod bolden.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Vi har Patrick Christensen i målet, og hans selvtillid er uden tvivl hans største force. Skulle han komme til at lave en sjælden fejl, så går han ud til næste situation med en tyrkertro på sig selv. Han er ganske verbal, har udviklet sit spil i feltet og er reaktionsstærk. Samtidig bliver han nu presset mere end vanligt af to gode, unge reservekeepere.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Vi har fået fire spillere ind og de dækker samtlige positioner på banen. To af dem byder ind med en alder, der vidner om rutine og de andre to med mål i støvlerne og stabilitet. Jeg har forventning om, at de alle er med til at højne intensiteten til træning, skabe mere kamp om pladserne og ellers gå direkte ind i gruppen med entusiasme og glæde, da vi lægger stor fokus på omklædningsrummet.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]