3. Division

Karlslunde IF kunne ikke snøre sækken imod Frem

Mark Moesgaard – Foto – Karlslunde

Hvad afgjorde kampen, og hvorfor?
Kampen endte uden vinder, så man kan vel ikke sige at den blev afgjort. I første halvleg holdte vi Frem stangen i deres organiserede spil, mens vores keeper reddede os på deres modbydeligt gode omstillinger (som vi gav aaaaaalt for mange af).

Hvis du skal pege på et afgørende moment i kampen, hvad var det?
Jeg vil dele kampen i tre sekvenser. Som nævnt holdte vores keeper os inde i kampen på deres omstillinger i kampens indledning. Det næste afgørende moment var, at vi ikke udnyttede nogle gode muligheder til at komme på 2-0, hvorefter Frem kom tilbage på 1-1 efter et hjørnespark efter 42 minutter og foran 2-1 kort inde i anden halvleg. Til slut modtog de et rødt kort og straffespark til os, som eksekveres sikkert til slutresultatet 2-2. Vi formåede nærmest ikke at blive farlige i overtal, og på den måde kan vi være tilfredse med det ene point.

Er kampens resultat retvisende, og hvorfor?
Set ud fra spil – ja. Ud fra chancer – nej. Frem var sjældent farlige, når de selv byggede spillet op og de forfaldt meget til direkte spil i bagrummet. Frem havde klart flere chancer end os – især på omstillinger som nævnt, men til gengæld kunne vi med lidt held i sprøjten komme på 2-0 på et par friløbere. Sådan skulle det ikke gå, og derfor synes jeg at det var et fair resultat.

Hvis du skal fremhæve spillere, der gjorde forskellen, hvem var det, og hvorfor?
Patrick Christensen i målet i kampens indledning, Mark Moesgaard med to mål i en kamp hvor han ellers blev pakket godt ind af Rasmus Grønne, og jeg vil faktisk også nævne vores centrale akse med Benjamin Laursen og Rasmus Hansen der holdt styr på Frems playmakere.

Fungerede din gameplan, eller havde modstanderen et modtræk, som du ikke havde forudset?
Som skrevet lige ovenfor havde vi styr på Skovgaard, så længe han spillede og det stækkede deres opbygning, og han måtte spille længere bolde end sidst vi mødte dem. Samtidig fik vi deres ene stopper på bolden, som også var til vores fordel. Han blev desværre udvist, og så var de faktisk bedre med bolden.

Hvad gør resultatet for jeres placering i tabellen?
Vi lagde et point i posen, og det rykker ikke meget. Vi har dog fint fat i det helt ekstremt store midterfelt i rækken, så der er masser at spille for endnu.

Er du tilfreds med opbakningen til spillerne?
Frems fanbusser leverede som altid en god og sjov kulisse, og fra vores side var der som altid god opbakning fra den anden side af hegnet. Der var god stemning fansene imellem, og det bar snakken også præg af i tutten efter kampen!

Seneste kamp:
Modstander: Frem
Resultat: 2-2

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED