Danmarksserien Pulje 2

Karlslunde-træner: Det skal være sjovt at spille i Karlslunde

Karlslunde Karlslunde

Karlslunde spiller lige nu med i den sjove ende af tabellen i Danmarksserien. Klubben som ligger på Østsjælland, ligger lige nu på 2. pladsen, og har store ambitioner om at rykke op. Cheftræner for Karlsunde, Henrik Johannesen, har en god grund til, hvorfor de har stor succes lige nu.

– Vi arbejder med høj intensitet, vi gør det lidt på vores egen måde, som en slags Karlslunde-værdi. Det skal være sjovt. Har spillerne det ikke godt, og er i dårligt humør, så skal de ikke komme. Vi søger dem som brænder for det, og har det sjovt, og vil være en del af det her Karlslunde-tog, udtaler Henrik Johannesen.

Henrik Johannesen ligger i øjeblikket syg i sit hjem, med det der ligner corona-virus. Han er blevet syg, efter han og Karlslunde-truppen, kom hjem fra træningslejr i Tyrkiet.

Henrik Johannesen, nævner også andre vigtige værdier, som gør dem lidt bedre, end nogle af de andre klubber.

– Vi kan nogle ting, som de andre ikke kan. Det er de små nuancer. Rumlighed og forståelighed er vigtigt for os. Vi giver også spillerne fri, og forhåbninger om, at de kommer tilbage med større energi. Vi arbejder med livsvigtige værdier. Vi motiverer vores medarbejder, kan man sige. Det vinder vi på, udtaler Karlslundes-cheftræner.

Cheftræneren, mener også at alle har noget at sige i staben, og det ikke kun er ham, som cheftræner, som har det sidste ord.

– Vi arbejder med de bløde værdier, men vi stiller stadig krav. Det er en passioneret stab, og det er ikke kun mig, som har det sidste ord, vi har en form for demokrati, og diskuterer tingene igennem. Jeg lytter til de andres argumenter. I sidste ende er det dog mig, der tager beslutningerne, men jeg giver staben tillid. Det handler om at være dygtig som leder, og motivere mine ansatte, udtaler Henrik Johannesen.

Om Karlslundes værdier, kan føre dem op i 2. division, må tiden vise.

Danmarksserien er lige nu sat på standby, grundet corona-virus.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]