Sjælland Serie 2 Pulje 4

Karrebæk-cheftræner: Vores efterår var fantastisk – Vores forår var præget af afbud og skader

Glenn Darlie – Foto – Karrebæk

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Klubbens målsætning var overlevelse i Serie 2, da holdet er nyoprykket. Én sæson blev som bekendt aflyst grundet corona. Vi formåede at spille med i toppen langt hen af vejen, hvilket vi er meget tilfredse med. Vores efterår var fantastisk, og vi kunne stille med stort set samme spillere på deres vante pladser på banen. Vores forår var præget af afbud, skader med videre, så der præsterede vi ikke på samme niveau. Men overordnet er jeg rigtig tilfreds og stolt af spillerne, og den tilgang de har haft til træning og kampe.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Efterårssæsonen var højdepunktet. Vi leverede nogle gode kampe, og spillerne var virkelig ærgerrige angående at vinde fodbold kampe.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
Vi spillede to forfærdelige kampe i foråret mod Ørslev og Gørlev, hvilket resulterede i store nederlag. Vi må ikke falde sammen på den måde, og slet ikke, når forskellen på holdene i rækken ikke er større.

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Jeg syntes ikke, kampene har været et problem. Det har mere være træningen i opstarten med de restriktioner, der har været.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Hvis vi kigger over hele sæsonen, jamen, så har vi jo topscoren i vores række med over 30 mål, Michael Brogaard. Så ham kan vi nok ikke komme udenom. Men jeg synes, at vi har flere spillere, der har spillet mange gode kampe.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Michael Brogaard. Han er først og fremmest en god afslutter. Derudover har en lavet en del mål på straffe og frispark. Der sidder en rigtig god højrefod.

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Vi starter træning op på mandag (19. juli).

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]