KASPER MADSEN STOPPER SOM TRÆNER I JETSMARK

Jetsmark IF Jetsmark IF

Kasper, du stopper som træner i Jetsmark, hvad er begrundelsen og baggrunden for dit stop i klubben?
Det er en kombination af tid i forhold til mit arbejde og det at være anden holds træner i en klub som Jetsmark. Det er på ingen måde negativt ment, for jeg vidste hvad jeg gik ind til da jeg sagde ja til jobbet. Men som anden hold til et divisionshold, så kan du enten få 4-6 spillere ned en weekend eller få ingen og derfor må supplere med serie 3-4 spillere. Det er præmissen i vores klub som jeg fuldt ud accepterer, men på den lange bane ønsker jeg mere kontinuitet.

Nu du stopper som træner i Jetsmark, hvad er din planer så rent fodboldmæssigt i den kommende sæson og hvis du ikke allerede har noget ”på krogen”, er du så ”jobsøgende” og hvad kunne friste dig som træner?
Jeg tager et ”break” i næste sæson, og så må vi se om der tilbyder sig noget efter sommerferien eller nytår som matcher mine ambitioner. Der har allerede været flere ”følere” fra forskellige niveauer, men indtil videre har jeg takket pænt nej tak til alle.

Hvis du ser tilbage på din tid som træner i Jetsmark, hvad var så den største fodboldmæssige oplevelse for dig og hvilken kamp ser du tilbage på som den største skuffelse?
Den største oplevelse var selvfølgelig oprykningen til JS i denne sæson. En imponerende indsats af et hold med en gennemsnitsalder på knap 20 år. Jeg er meget skuffet hver gang vi taber, og dem har der også været nogen af, men der er ikke en som skiller sig ud.

Kasper, er der nogle personer i klubben, som du har lyst til at sende en speciel hilsen til som tak for et godt samarbejde eller som tak for en uundværlig hjælp i ”hverdagen”?
Helt klart min holdleder Rasser, som virkelig er en vigtig figur udenfor banen.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]