Københavnsserien

Kastrup BK-assistenttræner om trio: Er gået lidt under radaren

Kastrup Kastrup

Hvilken spiller, forventer du, bliver jeres målkonge i foråret, og hvorfor tror du på ham?
Jeg forventer flere mål end i efteråret (gennemsnit per kamp), men svært kun at vælge en spiller. Så regner med flere mål fra alle vores offensive spillere og forventer hård kamp om både assist- og målkonge-titlerne.

Hvem bliver forårets unge stjerneskud, og hvad er grunden til, at man skal holde ekstra øje med ham?
Vi har mange unge spillere i truppen og blandt andet otte førsteårs-senior (2001) plus en meget talentfuld årgang 2000. Flere af dem har allerede vist deres kvaliteter og er sikker på, at endnu flere af dem bryder igennem i løbet af foråret og resten af 2021.

Hvem er den ”oversete” stjerne hos jer, og hvorfor er han vigtig for jer?
Igen er det svært kun at vælge én, fordi vi har en håndfuld spillere i start/midt 20´erne, som er meget vigtige for vores trup. Men i efteråret har både Mikkel Vedel, Mathias Bondo og Oskar Egestorp gået lidt under radaren. Alle tre arbejder altid stenhårdt og er vigtige for vores måde at spille på, plus de bidrager til det sociale i truppen på hver deres gode måde.

Hvem står på stregen hos jer, og hvad er jeres målmands største styrke?
Der er konkurrence om pladsen og flere om buddet, men i efteråret var det Anders Juul. Han blev jo kåret til efterårets målmand i KS, og man kan læse om hans styrker i nomineringen her på LigaBold.dk.

Hvis klubben har fået nye spillere til, hvilke forventninger har du til dem, og hvilke kvaliteter besidder de?
Det er jo rygternes tid, men vi melder først noget ud, hvis det er 100 procent på plads. Men vi har flere vigtige spillere tilbage efter længere skadesforløb og sygdom, og dem har vi store forventninger til, især når de er tilbage på fuld styrke.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]