Københavnsserien

EFTER KASTRUP-SEJR: VI BRUGER IKKE TID PÅ HVAD EN HUSUM-SPILLER SIGER FØR KAMPEN

Foto: Kastrup Boldklub

I mødte Husum i denne spillerunde – hvordan endte kampen og hvem scorede jeres mål?
Kampen ender 1-0 til et veloplagt Kastrup hold. Målet blev scoret af vores evigt hårdtarbejdende anfører Kim Have efter en flot flot assist ude fra vores kant Oskar Egestorp.

Føler du spil og chancer stemte overens med kampens resultat?
Vi gik selvfølgelig ind til kampen vel vidende at vi mødte rækkens føre hold, som har gjort det utrolig stærkt i år. Dog skal man ALDRIG ligge sig ned på forhånd. Vi vidste at hvis vi arbejdede sammen, som en enhed hele kampen igennem så var der også muligheder for, at få noget med fra kampen! Ja, vi var presset til tider, men de kom ikke rigtig frem til noget og bagkæden følte de havde styr på det. Også er det KS, hvor der selvfølgelig altid vil være muligheder i den anden ende når kampen står 0-0, og der viste vi bare den klasse som vi har manglet i nogle af de andre kampe og scorede et klasse mål og afgjorde kampen om “landingsbanen”

Mikkel Howalt var før kampen “ude med riven” om Kastrup – betød det i var ekstra motiveret?
Mikkel Howalt? Ham den buttede inde på midten? Var han overhovedet på banen? Kastrup er en stor klub ude på Amager og vi har været meget igennem det seneste år! Men nej, det var ikke noget som gjorde os ekstra motiveret. Vi altid 100% motiveret, og det der pjat der er blevet skrevet fra en eller anden Husum spiller, var ikke noget vi gad bruge tid på.

Hvad betød kampens resultat for resten af jeres efterårs sæson?
Kampens resultat betød at vi vandt 1-0 over rækkens førerhold, som har været ubesejret. Så det viser selvfølgelig rækkens andre hold at man ikke bare kommer til Amager og kan tro man kan det hele. Vi hiver 3 utrolig vigtige point i en fed kamp med en fed kulisse, som bare giver endnu mere blod på tanden for en ung Kastrup trup, som er igang med at bygge på og bygge på fra hver kamp der går!