København Serie 2 Pulje 4

KFB-træner fremhæver brødre: Højt bundniveau og seværdige scoringer

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Holdets sæson har været godkendt ud fra de muligheder og forberedelser, der nu engang har været. I et hæsblæsende, hårdt program, så mener jeg, at vi har fået meget ud af de fleste af vores 19 kampe.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Først og fremmest er vi lykkes med vores spillestil. Spillerne føler sig trygge og kan se mere og mere mening i den måde, som jeg gerne vil spille på, og når det lykkes, er det et højdepunkt for mig. Ellers kan jeg fremhæve pokalsejren over Dragør fra Københavnsserien (2-0) og en god præstation mod Fremad Valby (Danmarksserien) ligeledes i pokalen (1-3) som højdepunkter i sæsonen.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
Vores pointtab mod Nørrebro U. og Stefan, hvor vi ikke holdt vores niveau.

Synes du, at det har været en ekstra svær sæson grundet coronasituationen med mange kampe på kort tid, og hvorfor?
Jeg vil sige, at det har været en anderledes sæson, hvor man hjemme fra stuen har måttet trække drengene i ørerne, for at de nu fik selvtrænet i perioden, så vi kunne være klar til, der blev åbnet op, og det må jeg bare tage hatten af for drengene (75 procent). Har virkelig taget arbejdshandskerne på, og vi er i ingen af kampene blevet slået på kondien, så på den måde har det også været inspirerende at være træner og ligeledes at finde balancen i mange kampe og få træningspas for at undgå overbelastning.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Mathias Redsted blev årets spiller med imponerede 76 stemmer og dagens spiller syv gange, Mathias er en stabil spiller, som stort set altid har fanen højt, og spiller med et højt bundniveau. Han giver tryghed og ro i spillet og er en vigtig spiller for holdet.-Forårets spiller blev lillebror Peter Redsted, som også er en fast starter og vigtig spiller for os. Han laver “kun” seværdige scoringer og er en spiller, som passer sit, lige meget hvilken plads han spiller, en fornøjelse for en træner at have en spiller som ham.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Det har Jonatan Møllenbach med otte fuldtræffere, som desværre kun samlet spillede cirka 75 minutter i forårssolen grundet arbejde, og han har været savnet, da vi har været ramt af skader på den front, så det bliver som at få en ny spiller efter sommer. Peter Redsted og Magnus Rubink begge med seks, og ellers har vi et bredt felt på hele 10 yderligere målscorer..

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
Tirsdag 27. juli klokken 17.15 og mangler man et sted at starte op eller ønsker et nyt sted, så er man hjerteligt velkommen. Vi er en samling glade gutter, som nyder hinandens forskelligheder. Vi er fynboer, jyder, og vi har sågar Bornholms mest talende fodboldspiller, ham griner vi meget sammen med. Men vigtigst af alt er vi en samlet enhed, hvor ingen er større en holdet eller klubben.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]