3. Division

KFUM Roskilde-pressechef: Det absolutte højdepunkt gemte vi til sidste spilledag

Hvordan synes du, at holdets sæson var sådan helt generelt?
Målet var at bevare KFUM’s status som divisionshold, og det lykkedes om end på et hængende hår. Men det skyldtes også, at vi i foråret var ekstremt hårdt ramt af skader.

Hvad var det største højdepunkt i sæsonen, og hvorfor?
Det absolutte højdepunkt gemte vi til sidste spilledag, hvor vi klatrede over nedrykningsstregen med en 2-1-sejr over FA 2000. Samtidig måtte hverken Brønshøj og Avarta ikke vinde, så tak til henholdsvis Næstved og Skovshoved, for at de gav os en hjælpende hånd.

Hvad var den største skuffelse, og hvorfor?
0-1-nederlaget i efteråret til FC Roskilde i fodboldhistoriens første opgør mellem de to lokalrivaler. I forhold til forventningerne leverede KFUM en defensiv og blodfattig præstation, som fortjent blev straffet af en middelmådig modstander.

Hvem, synes du, var sæsonens spiller på holdet, og hvad skyldes det?
Mit eget, personlige valg vil være Rasmus Hansen. I en vanskelig fase med mange afbud med deraf følgende rokeringer viste han sig som den ideelle allround-spiller, der gjorde en fin figur, hvad enten han spillede back, kant eller angriber. Oveni kom tre seværdige mål, alle sat ind i foråret.

Hvem var holdets topscorer, og hvad lykkedes godt for ham i sæsonen?
Luka Dumic nettede seks gange blandt andet med vigtige træffere i forårets kampe mod FC Roskilde og Vanløse. Belønningen for en solid arbejdsindsats og evnen til at være på pletten i de afgørende situationer.

Hvornår har I første træning til den kommende sæson?
3. divisionstruppen indledte træningen mandag 5. juli.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]