2 Division Pulje 2

KFUM Roskilde-pressechef: Skal passe på deres offensive kvaliteter

Foto: Roskilde KFUM

Hvad skal forbedres i forhold til jeres seneste kamp og hvorfor?
Vi skal blive endnu bedre til at spille bolden op gennem kæderne med et minimum af berøringer og udnytte den speed, som vores offensive folk har i fødderne.

Hvilken type kamp tror du, at det bliver, og hvorfor?
Formentlig et opgør, hvor KFUM kommer til at have bolden meget over for en modstander, der vil stå dybt og satse på omstillinger og standarder.

Hvilke styrker har jeres modstander, og hvordan skal I undgå, at de kommer til udtryk?
Vurderet ud fra AB Tårnbys seneste kamp vil jeg mene, vi har at gøre med en modstander, som i nogle faser mangler tempo og som er sårbare, hvis de mister bolden i opstillet. Men de har spillere med offensive kvaliteter, som vi skal være meget opmærksomme på. Her tænker jeg især på folk som Benjamin Warlo, Hassan Bashir og Morten Rønne.

Hvad skal lykkes for jer, for at I står med sejren, og hvorfor?
At vi arbejder lige så koncentreret i defensiven som senest mod Brønshøj, og at vi udnytter vore offensive kvaliteter til at skabe mindst lige så mange chancer og være mindst lige så effektive som i den seneste kamp.

Kommende kamp:
Modstander: AB Tårnby
Kampsted: Tårnby Stadion
Dato & klokkeslæt: Lørdag 17. oktober klokken 14

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]