3. Division

KFUM Roskilde-pressechefen håber at se flere spillere i modstanderens felt fremadrettet

KFUM Roskilde

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Det var en momentvis seværdig og underholdende kamp, hvor vi viste det bedste spil og havde de fleste chancer – Slagelse til gengæld de største. Og så fik det formentlig afgørende betydning for resultatet, at vi fik vores venstre back Cilius Træden udvist (to gule kort) lige efter pausen. Desuden fik det i den grad betydning, at Slagelse B&I et kvarter før tid styrkede en ellers bleg offensiv med indskiftningen af Abdul Quedraogo og 17-årige Bertil Rygaard.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Jeg er delvist tilfreds, og præstationen var i hvert fald bedre end i Vanløse ugen forinden, men vi smed stadigvæk for mange bolde væk, og vi lavede for mange tekniske fejl, så vi skulle bruge ekstra kræfter på at få bolden erobret tilbage og få organisationen på plads. Det er desuden et problem, som vi har haft i lang tid, at vi slet ikke får nok folk ind i feltet til at støtte Oliver Lassen, som ofte må tage kampen op alene imod fire til fem forsvarere. Alligevel havde vi chancerne til i hvert fald at få det ene point.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Nej, men det har jeg svaret på tidligere.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal forbedre de ting, son jeg har nævnt, og så skal vi blive dygtigere til at udnytte vores chancer.

Seneste kamp:
Modstander: Slagelse B&I
Resultat: 0-1-nederlag til KFUM, Roskilde

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED