Jylland Serie 1 Pulje 12

Kolding IF-målmand efter sejr: Meget overrasket over niveauet hos dem ikke var højere

Foto: Kolding IF

 

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
At vi holdt nullet og formåede at skabe en sikker sejr på vores præmisser. Som skrevet i optakten var vores defensiv en mærkesag. Det fik vi vist, at det blev overholdt.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Vi stod fint på banen, og kampen var ikke reelt i fare på noget tidspunkt. Når truppen bliver mere sammenspillet, er jeg sikker på, det bliver verdensklasse.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Vi havde utrolig store chancer, vi ikke fik scoret på. Alligevel vandt vi 3-0. Havde effektiviteten været der, havde der nok stået 7-0 på tavlen.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Helt sikkert. Vi formåede at holde dem fra chancer, og det, de fik, blev ikke rigtig farligt. De havde en enkelt stor chance i første halvleg, og det var sådan set det.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Meget overrasket over, niveauet hos dem ikke var højere. Vi spillede ikke vores bedste kamp, og alligevel dominerede vi kampen. Efter vi kom på 2-0, var kampen afgjort, og med et dumt gult kort til dem var det svært for dem at skabe chancer.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Vi er en del fra topniveau, men takterne er der, og lige nu bliver der bare bygget på. Vi har set fra den seneste sæson, hvad vi kan præstere, når alle er i topform. Det kan blive rigtig giftigt.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Jeg vil sige de defensive folk. Emil Winterberg, Jacob Andersen og Nick Andersen formåede at skabe et utroligt solidt udgangspunkt. Det var ikke meget, der var at lave for mig på grund af deres gode indsats.

Seneste kamp:
Modstander: FC Horsens
Resultat: 3-0-sejr til Kolding IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]