top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 10

KOLDING STADIG MED MAX POINT EFTER VEJEN-KAMP

Foto: Kolding IF

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Vi mødte Vejen hjemme og vinder 4-1, vores målscorere var Nichlas Knudsen, Theis Jensen, Jallal Nabolsi og Kasper Johannesen

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Egentlig ikke så meget der overraskede mig, Vejen er et godt kæmpende hold der “døde med støvlerne på”. Set ud fra spil og især chancer var sejren fortjent.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– En ung dommer der dømmer en rigtig fin 1 halvleg, men så desværre laver nogle fejl i 2 halvleg der lidt underminerer hans autoritet og gør ham usikker. Vejen var svært utilfreds med ham, men jeg mener nu ikke hans kendelser havde direkte indflydelse på kampens resultat, dertil var vi alligevel et niveau bedre end Vejen.

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Vi har 9 kampe 27 point og en plusmålscorer på 31, så det er svært at være utilfreds. Når det så er sagt, så er rækken ikke afgjort endnu som mange ellers prøver at fortælle os, alt kan ske i fodbold, så vi skal holde fokus til de næste kampe.