Jylland Serie 1 Pulje 8

Kolind/Perstrup IF-cheftræneren fortæller om en hektisk kamp

Foto Kolind

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Spillerne nåede knapt at få snøret støvlerne, før der stod 1-1 efter ni minutter. Vi var bagud 2-1 ved pausen, og mødte et ganske udmærket VSK Aarhus-hold som var mest på bolden i den første time. Da vi smed tøjlerne de sidste 20 minutter, blev de presset helt i bund, og kun deres gode målmand forhindrede os i at lave comebacket.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Vi var godt tilfredse i perioder af kampen, og især da vi kom bagud 1-3, viste vi en super god reaktion og burde have fået et point med hjem til sidst.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Stemmerne fordelte sig på fem til seks spillere. Det viser vel tydeligt, at vi fik leveret en fin holdindsats.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Jeg synes, at uafgjort havde været fair. De var virkelig under pres til sidst, og bolden dansede flere gange omkring deres mållinje.

Hvad var kampens højdepunkt?
Jeg vil fremhæve Mikkel Fanøs flotte og velplacerede spark på målet til 2-3. Derudover vil jeg fremhæve vores formidable opbakning gang på gang. Fantastisk at se så mange der kom og støttede os.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal arbejde videre med den gode gejst, og vores nye måde at angribe kampene på i vores nye system. Spillerne tager godt imod vores input, og byder også selv ind med ting vi kan forbedre eller ændre.

Seneste kamp:
Modstander: VSK Aarhus
Resultat: 2-3-nederlag til Kolind/Perstrup IF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED