top banner
top banner
top banner
København Serie 1 Pulje 2

Korthuset ramlede for Hellas mod CSC

Foto: Bk. Hellas

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
Vi spillede ude mod CSC og tabte 5-0!

Hvordan vil du beskrive opgøret?
60 tætte minutter, hvor vi var bedre i spillet, mens CSC var nærgående et par gange. Efter 60 min scorer CSC og 2 min. senere scorer de igen på et tyndt straffe. Derefter ramler korthuset og de sidste 30 minutter var helt forfærdenlige!
Vanvittigt at den her kamp ender 5-0 ud fra holdenes kvalitet, men det er lidt vores forår i en nøddeskal. Rammer vi modgang og kommer bagud, så har vi meget svært ved at komme tilbage på sporet.

articles banner

Hvilke spillere skilte sig positivt ud i matchen?
Niklas Wingsted blev kampens spiller og det var fuld fortjent. Ellers mener jeg faktisk, at hele holdet spiller en god kamp de første 60 min., men så går vi også allesammen ned med flaget de sidste 30.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
Jeg vil rose hjemmeholdets tilskuere for en fed kulisse, det var en god oplevelse. Flere af hjemmeholdets spilleres opførsel vil jeg undlade at kommentere på, men de vinder 5-0, så de er nok godt tilfredse.