Fyn Serie 2 Pulje 3

KR 70-træner inden lokalopgør: ‘Det er vist en kamp, der nærmest sælger sig selv’

Hvis du skal ’sælge’ opgøret. Hvad kan tilskuerne så forvente af opgøret?
Lokalopgør torsdag aften. Kan man næsten ønske sig mere? Hjemmeholdet kan sikre sig i top tre, og vi vil gøre, hvad vi kan for at drille dem. Det er vist en kamp, der nærmest sælger sig selv.

Tror du, at det bliver en målrig affære, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det kan jo være svært at spå om. Hvis kampen åbner sig fra start, kan der godt komme mange chancer og mål. Bliver det derimod for taktisk og låst, er det jo en anden snak. Vi må se torsdag, hvad de to mandskaber vil.

Hvilken type bane skal I spille på, og kommer det til at få indflydelse på opgøret?
Vi skal spille på Langeskovs kunstgræsbane, så det er jo en klar fordel for dem. Vi tager dog udfordringen op, og så må vi se, hvad der sker.

Hvem ser du som favorit til at snuppe sejren, og hvorfor?
I lokalopgør kan alting jo ske, men set ud fra tabellen er Langeskov jo store favoritter, og det vil da være skidt og skuffende for dem, hvis de på egen kunstgræs ikke sikre sig i top tre.

Hvem skal I holde ekstra øje med hos modstanderholdet, og hvorfor?
Vi tænker ikke så meget på modstanderen. Det er et fint hold uden de store iøjnefaldende profiler. Deres kollektiv er deres styrke.

Hvordan tror du, at opbakningen bliver til mandskabet?
En kold og vindblæst torsdag aften oppe på bane to i Langeskov er nok ikke det mest ophidsende for nogen, men lad os da håbe, at folk finder det varme tøj frem.

Kommende kamp:
Modstander: Langeskov
Kampsted: Langeskov kunstgræs
Dato & klokkeslæt: Torsdag 14. oktober klokken 18.45

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]