Jyllandsserien 2 Pulje 3

KRIG PÅ KNIVEN NÅR FREDERIKSHAVN TAGER IMOD LØGSTØR

FOTO: Frederikshavn fI (foto: Anette Gasberg)

i står foran en ny kamp. Hvem møder I og hvornår spiller I?
F.f.I. Fodbold tager imod Løgstør hjemme på Empire Stadium søndag 12. maj klokken 15:00. En eventuel rød/sort gevinst i egen hule vil bringe os hele ti point foran dagens gæster, mens en sejr til Løgstør vil åbne rækken op, og søndagens gæster vil komme nogenlunde på omgangshøjde, hvis man kan sige det om en potentiel pointdifference på fire. Sagt på en anden måde, så venter der os en utrolig vigtig kamp for begge mandskaber, og jeg tror det bliver en krig søndag eftermiddag

Hvordan ser du jeres muligheder for at tage sejren i opgøret?
De er som altid gode. Vi har jo en herlig tendens til at score tidlige mål i kampene, hvor vi tager modstanderen på sengen. Det har om ikke været en taktik for os, så i hvert fald en tilgang vi har haft stor succes med. Det er selvfølgelig selvsagt noget vi håber kan gentage sig, men hvis ikke, så skal vi have tålmodighed i boldomgangen, og ellers bare stole på det koncept, der har fungeret relativt godt for i løbet af foråret.

Hvis du skal beskrive jeres modstander, hvilke ord vil du så sætte på dem som hold?
Det er ganske vist tre år siden vi har mødt dem, og siden da er der løbet meget vand gennem åen i begge klubber. Hvad jeg har hørt, så er Løgstør et hold med en fin offensiv, men også et hold man i den grad kan slå sig på. Hvad jeg husker, og hvad jeg har lusket mig til af viden, så er Løgstør samtidigt også et mandskab, der har en tendens til at tabe hovedet hvis man får tirret dem. Som sagt, er det også noget jeg husker fra de adskillige møder vi har haft mod dem tidligere.

Hvilken overskrift ville være passende til jeres kommende kamp?
– ´Krig på kniven på Empire Stadium´. Det er, som beskrevet i mit indledende svar, en meget vigtig kamp for begge mandskaber i forhold til at der herefter skal gøres status midtvejs i foråret. Begge mandskaber kommer med stor fysisk styrke, så hvem der forvalter det bedst, bliver givetvis også dem der får udnyttet det aspekt på den mest hensigtsmæssige måde.