KRISTIAN SKRIVER STOPPER EFTER 6 ÅR SOM TRÆNER I GUNDERSTED

FOTO: Gundersted IF

Kristian, du stopper som træner i Gundersted, hvad er begrundelsen og baggrunden for dit stop i klubben?
– Jeg har været træner i Gundersted i 6 år. Det har været fedt. Jeg vil gerne stoppe mens legen er god. Men jeg skal da være ærlig og sige, at det er med en vis grad af vemod, at jeg stopper. Jeg glæder mig dog til at følge holdet i jyllandsserien i foråret, hvor man har alt at vinde i alle kampe.

Nu du stopper som træner i Gundersted, hvad er din planer så rent fodboldmæssigt i den kommende sæson og hvis du ikke allerede har noget ”på krogen”, er du så ”jobsøgende” og hvad kunne friste dig som træner?
– Jeg skal træne Hornum IF – en klub, som næsten ligger i min baghave.

Hvis du ser tilbage på din tid som træner i Gundersted, hvad var så den største fodboldmæssige oplevelse for dig og hvilken kamp ser du tilbage på som den største skuffelse?
– Det første år, hvor mange spillere prioriterede fodbolden højt. Vi var mange til træning, alle var topmotiverede, Nordjyske skrev om os som “de nye Hobro”, vi vandt næsten hver gang og var kun én kamp fra at rykke fra serie 2 til jyllandsserien. Gennem årene har der været mange flotte resultater – også mod bedre hold end os selv. Vi har også været gode i utallige lokalopgør, hvor vi har vundet de fleste. Derudover er der i perioden nogle spillere, som har udviklet sig rigtig meget. Selvfølgelig var det også et højdepunkt at slutte af med oprykning til jyllandsserien i sidste weekend. 6 år med 3 oprykninger og 1 nedrykning viser på en måde forholdet mellem succeser og skuffelser i løbet af de 6 år.

Kristian, er der nogle personer i klubben, som du har lyst til at sende en speciel hilsen til som tak for et godt samarbejde eller som tak for en uundværlig hjælp i ”hverdagen”?
– Mine medtrænere undervejs har på hver deres måde bidraget til, at det har været en fornøjelse. Alle spillerne – ingen nævnt, ingen glemt. Nogle har været med hele vejen. Nogle er tætte venner, andre gode kammerater, og vi har været gode til at skille tingene ad. Derudover må jeg sige, at jeg er imponeret over formand, holdleder(e) og bestyrelse i klubben, som gør et flot stykke arbejde og sørger for en speciel “ånd” i klubben, som er svær at forklare.