Jyllandsserien 2 Pulje 3

Kristrup Boldklub-lederen fik ikke hjælp af hekse i weekenden

Foto: Kristrup Stadion 6226

Hvordan vil du beskrive kampens forløb?
Jeg havde i optakten til kampen efterlyst lidt magi, så vores mål kunne være forhekset, så vi kunne slippe afsted med at holde nullet, men desværre var dommeren på heksejagt og satte hjemmeholdet i gang efter blot 10 minutter, og så var det op af bakke. Vi fik godt nok udlignet kort efter, men fra det 30. minut hvor Gug B scorede til 1-2 og kampen ud, ja, der så hjemmeholdet sig ikke tilbage, og de vandt en helt fortjent sejr på 2-4.

Var du tilfreds med det I viste i kampen, og hvorfor?
Indstillingen kan der ikke sættes en finger på, men jeg ville gerne have haft, at vi var bedre i boldomgangen, men vi må også bare anerkende hjemmeholdets kvalitet, som gjorde det svært for os.

Hvem vil du fremhæve som kampens spiller, og hvorfor?
Gug’s Frederik Olsen lavede hattrick, så den får han.

Synes du, at resultatet er retvisende, og hvorfor?
Ja og måske endda i underkanten. Gug var gode, og i mine øjne er de nok også kredsens bedste (i tæt løb med Hobro IK), så jeg tænker ikke, at de smider mange point oppe på det dejlige anlæg i Gug.

Hvad var kampens højdepunkt?
Da vores målmand Jeppe Mogensen hev en sindssyg redning ud af ærmet, da en Gug angriber afsluttede blot en meter fra stregen.

Hvad skal I gøre for at blive bedre før jeres næste kamp?
Vi skal som sagt blive bedre på bolden og have lukket bedre af bagude.

Seneste kamp:
Modstander: Gug B
Resultat: 2-4-nederlag til Kristrup B

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED