Københavnsserien

KS-tophold vil være mindre publikumsvenligt: Spillede for meget Hawaii-bold

Husum

Husum BK har et strålende udgangspunkt, inden forårssæsonen i Københavnsserien står for døren.

I efteråret samlede man således seks point mere end sin nærmeste efterfølger Skjold BK, men Husum-chefen Jonas Borup Jensen ser fortsat plads til, at hans førerhold kan forbedre sig.

Det siger han til ligabold.dk.

– Vi vil have holdet til at have en endnu stærkere kontinuitet, og vi skal blive bedre til at spille mere voksenfodbold, forstået på den måde, at vi skal kunne dominere både med og uden bolden, lyder det og fortsætter:

– I mange af vores kampe har vi spillet ikke naivt, men Hawaii-fodbold, der er gået frem og tilbage. Det har været lidt for publikumsvenligt til min smag, så det skal drengene vænne sig til. Det er også noget af det, vi har arbejdet på henover vinteren.

Påtager sig favoritrollen

Husum må beregnes som værende storfavoritter til at tage den førsteplads, der giver adgang til Danmarksserien, og Jonas Borup Jensen tager rollen på sig.

– Det er klart, vi vil rykke op. Jeg kender mange af mine trænerkollegaer, der måske ville sige noget andet i den situation og sige, at en top tre-placering måske var godkendt. Men det ville være uambitiøst af mig. Vi har god afstand til Skjold, så vi tager ansvaret, og så kan det godt være, at det ikke lykkes, og nogen står og griner af os efter sæsonen.

– Men jeg synes, jeg skal være et forgangsbillede for mine spillere og sige højt, at vi tror på det, så jeg kan rive spillerne med.

– Skjold er dem, der kan nå os

Husum-træneren kan i tabellen se sig fulgt af Skjold, der er seks point efter, og Rønne, som er ni point efter, men generelt er kvaliteten i ligaen meget lige, vurderer han.

– Skjold er der jo, og de ligger tættest på, mens Rønne har en del hjemmekampe i foråret, men jeg tror ikke på, at de når op omkring os. Så Skjold er dem, der kan nå os, og det er dem, vi holder øje med. Generelt er der rimelig lige kvalitet i rækken, hvis man ser bort fra bundholdene i rækken.

Hvis kvaliteten er så lige, hvorfor er det så gået jer så godt?

– Jeg tror simpelthen, at det er fordi vi har været fysisk overlegne i slutningen af kampene, og så har vi på KS-niveau haft en stærk skarphed i begge felter, hvor vi har svoret mange mål på de chancer, vi har haft.

Med en målscore på 38-15 er Husum da også det hold, der både har scoret flest og lukket færrest ind.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]