Jylland Serie 1 Pulje 9

LANG SÆSON FOR HERNING FREMAD I SERIE 1

FOTO: Jesper Pinkii Christensen, Herning Fremad

Dommerne har fløjtet for sidste gang dette forår – hvor endte i henne i tabellen og er du tilfreds med Jeres slutplacering – hvorfor eller hvorfor ikke? Samt når du tænker tilbage på Jeres målsætning før efteråret gik i gang, levede i så op til denne? Og hvis ikke hvad gik der i dine øjne galt?
– Det har sq været en lang sæson for gutterne i Serie 1, ingen tvivl om det. Med 4 point i 14 kampe så er det selvfølgelig fortjent at vi rykker ned. Det var også stramt sidste sæson, men der redder vi os i sidste runde. I år har der bare ikke været helt den samme spillersammensætning og kynisme som gjorde at vi kunne tage en sæson mere i Serie 1. Det er helt fint for os at komme en række ned og forsøge at stabilisere et fornuftigt hold i Serie 2.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, hvad ville du så evt. gerne I som hold havde gjort anderledes i løbet af foråret, når du kan stå og se tilbage på nuværende tidspunkt, eller gik alt ”bare” som planlagt?
– Jeg synes ikke vi gjorde ret meget forkert med den trup der var til rådighed. Vi prøvede men det ramte os hårdt at se målene pive ind på den måde de gjorde uden at vi kunne svare igen i den anden ende. Det var dog rigtig fedt at se gutterne vinde 4-3 over Sædding Guldager, så vi ikke gik igennem sæsonen uden en eneste sejr. Det blev også fejret som om vi havde reddet os. Som vores keeper Martin Høj meget poetisk udtalte: “En lykkelig slutning, på en lang tragedie

Hvis du ser tilbage på foråret, hvilket hold vil du så betegne som ”forårets hold” og hvorfor? Samt hvilket hold levede derimod ikke op til de forventninger du havde og hvorfor? Samt hvordan mener du har niveauet i Jeres kreds har været generelt set?
– Jeg synes at Varde snød alt og alle og tog en fortjent, men i min bog, lidt overraskende første plads foran favoritterne fra Holstebro (som så rykkede op alligevel). Også Brande IF havde gang i noget godt med en super 3. plads. Respekt for det.