LARS BJUFSTRØM KLAR TIL NYE UDFORDRINGER

LARS BJUFSTRØM KLAR TIL NYE UDFORDRINGER

Lars, du er blevet fyret i Brylle/Tommerup, kan du fortælle mere om baggrunden for dette?
Jamen begrundelsen for en fyring er åbenbart at der skulle være en dårlig stemning i omkl. rummet og at de ikke mener jeg lytter til spillerne. Men det er jo klart at det kræver mere at spille i serie 1 ind serie 2. Og da spillerne tænker at man ikke skal træne hvergang. Så bliver det altså svært at vinde kampe. Hvis man ikke er i form og ja så kommer den dårlige stemning når man ikke vinder. Og så er det jo altid nemt at skyde skylden på træneren. De vil gerne have at man spiller med dem som kommer til træning ca 12 mand. Det vil sige at dem som spiller serie 3 skal spille. Det virker som om at det er nogle af spillerne som har mere at skulle have sagt ind træneren. Og tænker også med den historik med mange trænere på få år at man måske skulle få spillerne til at kigge indad. Så det er grundlaget for en fyring trods man kun har spillet 4 serie 1 kampe !!!!

Hvis du ser tilbage på din tid i Brylle/Tommerup – hvad vil du så beskrive som højdepunktet og hvorfor?
Jeg har været rigtig glad for at få æren af at overtage Brylle//Tommerup i serie 2. Jeg overtog et meget ungt hold med masser af lyst til at spille bold og komme i kanon form. Men højdepunktet var da vi spillede 1-1 mod ssf højfyn og derved rykkede op i serie 1.

Hvad bringer fremtiden for dig – vil du holde en pause fra fodbolden, eller hvor ligger dine ambitioner?
Lige nu skal jeg selvfølgelig lige sluge en fyring som jeg ikke lige havde set komme. Tænker at pausen nok kommer af sig selv ihvertfald indtil vinterpausen da de forskellige hold har deres trænere på plads. Men jeg er klar og frisk på nye eventyr jeg er en træner som går 200% op i det jeg laver og går kun ind i noget jeg brænder for. Jeg skal også kunne se mig selv i det. Så om det hedder serie 1-2 betyder ikke noget bare matchet er det rigtige.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]